Η Εταιρία Μας

Η εταιρεία  WebTaxi  δημιουργήθηκε με στόχο την κάλυψη των δικών σας αναγκών με πολυτέλεια, άνεση, ασφάλεια και επαγγελματισμό.

Οι συνεργάτες της  WebTaxi  διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία, γνώση και ευγένεια προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας. Καλύπτουμε τις μεταφορές ιδιωτών, εταιρειών αλλά και τουριστικών γραφείων οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου.

Οι συνεργάτες μας διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, τα οποία τους επιτρέπουν να πληροφορούνται ανά πάσα στιγμή την ακριβή ώρα άφιξης του αεροπλάνου ή του πλοίου σας, καθώς και τις πιθανές καθυστερήσεις αυτών. Στο πλαίσιο των υπηρεσιών που παρέχει η WebTaxi με σκοπό την άνετη, ασφαλή και γρήγορη μεταφορά σας, το ταξί σας θα σας περιμένει στο προκαθορισμένο σημείο παραλαβής και ο οδηγός θα είναι στη διάθεσή σας για την ευκολότερη μεταφορά των αποσκευών σας.

Τα ταξί μας είναι όλα εξοπλισμένα με clima και wi-fi και σας προσφέρουν μια άνετη, ασφαλή και πολυτελή μεταφορά. Επειδή και η ασφάλεια του παιδιού σας είναι πρωταρχικό μας μέλημα, γι’αυτό σε κάθε αυτοκίνητο της WebTaxi υπάρχουν διαθέσιμα παιδικά καθισματάκια έτοιμα προς χρήση.

Στόχος και προτεραιότητά μας είναι η δική σας εξυπηρέτηση και άνεση. Για οποιαδήποτε επαγγελματική ανάγκη  ή ακόμη και μια γνωριμία με τον πολιτισμό της Ελλάδας μέσα από τα πακέτα περιήγησής μας, η WebTaxi  σας εγγυάται την ασφαλή και πολυτελή μεταφορά σας.

Ο Στόλος Μας

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά σας, κατόπιν ραντεβού, από και προς:

Α
εροδρόμια (Ελ. Βενιζέλος), Λιμάνια, ΚΤΕΛ, Σιδηροδρομικούς Σταθμούς.

Ε
πίσης, αναλαμβάνουμε περιηγήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ξ
ενοδοχεία και εταιρίες.