Η Εταιρεία Μας

Οι συνεργάτες της WebTaxi διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία, γνώση και ευγένεια προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας. Καλύπτουμε τις μεταφορές ιδιωτών, εταιρειών αλλά και τουριστικών γραφείων οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου.

Άνεση κι Ασφάλεια

Οι συνεργάτες μας διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, τα οποία τους επιτρέπουν να πληροφορούνται ανά πάσα στιγμή την ακριβή ώρα άφιξης του αεροπλάνου ή του πλοίου σας, καθώς και τις πιθανές καθυστερήσεις αυτών. Στο πλαίσιο των υπηρεσιών που παρέχει η WebTaxi με σκοπό την άνετη, ασφαλή και γρήγορη μεταφορά σας, το ταξί σας θα σας περιμένει στο προκαθορισμένο σημείο παραλαβής και ο οδηγός θα είναι στη διάθεσή σας για την ευκολότερη μεταφορά των αποσκευών σας.

 

 

Τα ταξί μας είναι όλα εξοπλισμένα με clima και wi-fi και σας προσφέρουν μια άνετη, ασφαλή και πολυτελή μεταφορά. Επειδή και η ασφάλεια του παιδιού σας είναι πρωταρχικό μας μέλημα, γι’αυτό σε κάθε αυτοκίνητο της WebTaxi υπάρχουν διαθέσιμα παιδικά καθισματάκια έτοιμα προς χρήση.

 

Ο Στόλος μας

Οι Υπηρεσίες Μας

Περισσοτερα

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας